Frizerski salon Kranj

MOŠKI, ŽENSKI, OTROŠKI FRIZER, LIČENJE, MATURANTSKI IN POROČNI PAKETI

phone 040 234-444

OLAPLEX

OLAPLEX V SLOVENIJI IN V NAŠEM FRIZERSKEM SALONU

V Slovenijo in prav tako tudi v naš frizerski salon je prišel dolgo in težko pričakovani Olaplex. Olaplex je produkt, s katerim lahko barvamo in belimo lase, brez da bi jih s tem poškodovali. V Olaplex tretma je vključena tudi globinsko nego, ki se veže direktno na keratin v lasu in pomaga ponovno združiti polomljene in zrahljane vezi v lasu. Olaplex tretma je sestavljen je sestavljen iz treh korakov.
  • #1 se dodaja belilu ali barvi
  • #2 je globinska nega, ki se jo opravi pred umivanjem las
  • #3 Olaplex za domačo uporabo s katerim lahko tudi doma poskrbite za globinsko nego

O OLAPLEXu

Olaplex je produkt, ki prihaja iz Ameriškega tržišča. Z združitvijo znanj Dr. Eric Pressly in Dr. Craig Hawker, vodilnih dveh strokovnjakov na področju znanosti materialov in področju kemije, so izdelali produkt OLAPLEX, ki je s svojo inovativnostjo obnorel svet. Izdelek ne vsebuje nobenih silikonv in olj. Med in po kemičnem postopkom Olaplex naredi las močnejši kot je bil kdaj koli prej. Pred uporabo je bil produkt testiran na Azijskih , Afriških in Ameriških tipih las in na vseh je bil rezultat osupljiv. Zaradi svoje kakovosti in preproste uporabe so ga začeli uporabljati in ga priporočajo vsi najbolj priznani svetovni frizerji.
olaplex

KAJ VAM NUDIMO V NAŠEM FRIZERSKEM SALONU

OLAPLEX BARVANJE

Olaplex #1 se doda barvi in s tem še med barvanjem lase globinsko negujemo. Najprimernejše je za tanke lase, preparirane in poškodovane lase, lahko pa ga po želji stranke dodamo kateri koli barvi. Rezultati so fantastični, lasje so bolj svetlejši, gladki in polni življenja. Po opravljenem barvanju se na laseh naredi še Olaplex #2 globinska nega.

OLAPLEX BELJENJE

Beljenje las še nikoli ni bilo tako enostavno in varno. Olaplex #1 lahko dodamo v vsa belila, s čimer brez poškodb lasu pridemo do zelo svetle oziroma bele barve. Belilo z dodanim Olaplexom ne draži in povzroča pekočega občutka lasišča. Po opravljenem beljenju lahko lase niansiramo in nato naredimo Olaplex #2 globinsko nego.

OLAPLEX SUPER NEGA

Olaplex super nega je namenjena strankam z še zelo poškodovanimi lasmi. Super nega se naredi pred umivanjem las. Olapex #1se zmeša z vodo in nanesemo na lase. Po predpisanem času dodamo Olaplex #2 in izvedemo dokončno nego. Lase umijemo in dodamo masko in po želji stranki naredimo frizuro.

OLAPLEX GLOBINSKA NEGA

Na vlažne neumite lase nanesemo Olaplex #2 in pustimo delovati. Po času predpisanem s strani proizvajalca se glava umije in doda masko za lase, da še dokončno zapre povrhnico lasu.

OLAPLEX DOMAČA NEGA

Olaplex #3 lahko kupite v našem salonu in je primeren za domačo uporabo. Točna in jasna navodila uporabe dobite v našem salonu.

SLIKE UPORABE OLAPLEX-a IZ NAŠEGA FRIZERSKEGA SALONA